5 keedetud kartulit
5 muna
1 dl piima
50 g riivitud juustu
värsket hakitud tilli
värsket hakitud murulauku
soola ja musta pipart
Määri ahjuvorm (umbes lasanjevormi mõõtu) võiga.
Lõika keedetud kartulid viiludeks, aseta vormi põhja kas kihiti või kergelt kohakuti.
Klopi munad, piim, riivitud juust, sool, pipar, hakitud till ja murulauk omavahel, siis kalla segu kartuliviiludele. Tõsta kahvli abil kartuliviile veidi, et munasegu ka kartulikihtide vahele voolaks.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni pind on kaunilt kuldne ja munamass hüübinud. Kui munamass veel hüübinud pole, aga roog pealt juba liialt tumedaks tõmbub, kata pealt fooliumiga.
Retsept on Anni Arro raamatust "Salatid, pirukad, suupisted" (sõnastust veidi muudetud). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kartuliomletivorm
Kui külmkapis leidub keedetud kartuleid, siis vahelduseks võiks neid praadimise abil hoopis omleti sisse panna.