6 keskmise suurusega kartulit
2 sl võid
0,5 dl hapukoort
soola ja musta pipart
1 muna
1 sl hakitud talisibulat või murulauku või rohelist sibulat
1 sl hakitud peterselli
2 sl sulatatud võid
0,5 dl riivitud parmesani või muud kõvemat juustu
Koori kartulid ja keeda pehmeks. Nõruta ja tambi ühtlaseks pudruks.
Sega juurde 2 sl võid, hapukoor, sool, pipar, muna, sibulapealsed ja petersell. Vormi segust 12 palli läbimõõduga 5 cm.
Pane 2-24 tunniks külma tahenema.
Laota kartulipallid kuivale ahjuplaadile. Määri sulavõiga, peale puista riivitud juustu. Küpseta 190-kraadises ahjus helepruuniks (15-20 minutit).
Serveeri kuumalt.
Me ostsime ise????
Kartulipallid juustuga