Koostisosad

4-5 sl õli

1 sibul või porru

1 kaalikas või naeris

2-3 porgandit

1-2 peeti soovi korral

3-4 kartulit

5 dl vett või puljongit

500 g hakkliha

soola ja hakklihamaitseainet

Serveerimisel:

hakitud värsket tilli või murulauku

Valmistamine

Kuumuta õli paksupõhjalises potis tuliseks. Lisa suuremateks kuubikuteks tükeldatud köögiviljad ja kartulid ning pruunista need kergelt. Kalla potti puljong või vesi ja hauta roog tasasel tulel pehmeks. Üsna lõpus murenda hakkliha tükkidena juurde (siis ei muutu hakkliha liiga kõvaks). Maitsesta.

Serveerimisel puista peale hakitud tilli või murulauku.

Kõrvale paku värsket leiba võiga ja külma piima.

Retsept on Laine Remmelga raamatust "Hakkliharaamat" (Kodukiri, 1998), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

cousinella
postitatud 14.05.2011 16:51

Lihtne ja hea! Meesperega kindla peale minek!

Pille
postitatud 29.07.2024 15:54

Cousinella saadetud foto ka:

KohmardKöögis
postitatud 12.08.2014 22:50

tegin ilma peedita. kasutasin valikutest sibulat ja kaalikat. panin kapsast ka sisse. sai imemaitsev!