400 g kohupiima
60 g nisujahu (1 dl)
60 g suhkrut (0,75 dl)
0.5 tl soola
3 muna
2 tl vanillisuhkrut
praadimiseks võid
Sega kausis kohupiim, jahu, suhkur, sool, munad ja vanillsuhkur. Kui aega on, siis lase tainal 30 minutit seista.
Kuumuta pannil veidi võid, tõsta väikese kulbiga pannile tainast ning prae pannkoogid tasasel tulel mõlemalt poolt kuldseks.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga maitsvad pannkoogid :)
Oiii, kui jaaad asjad...nämmmm ;)))
Mul ei õnnestunud kunagi häid ülepannipannkooke teha, kuid need väikesed pehmed kohupiimapannkoogid õnnestusid esimesel korral. Tõeliselt lihtne teha- tainas valmib ülikiirelt ja maitsevad nii hästi.
Parimad kohupiimapannkoogid! Kui neid teen, ei jää kunagi ühtegi järgi, haaratakse lausa pannilt. :D
Väga maitsvad pannkoogid! Kasutasin ära kohupiimapasta mis mul kapis oli, ei tea kuidas oleks välja tulnud teralise kohupiimaga. aga tainas oli väga kreemine ja pannkoogid hästi pehmed. Soovitan!
Ühed meie pere lemmikpannkoogid, väga maitsvad ka külmalt (kui peaks üle jääma:))
Väga kergesti valmiv hommikusöök ja mis peamine - hästi maitsev. Meie sõime maasikatoormoosiga. Järgmine kord panen suhkrut vähem, kuid siiski - hästi head pannkoogid.
Väga maitsvad! NB! Eriti head vahtrasiirupiga ;)
Tõesti, imemaitsvad pannkoogid tulid ja kindlasti teeme teine kord uuesti! :)
mmmaitsev
Piim????????????????????
3 muna!!!
Timo Jutila, need on kohupiimapannkoogid, vedelikuks on kohupiim ja munad, piima pole vaja.
Need kohupiimakad on väga head!
Just, väga head, tegin täna neid ja kogu meespere kiitis! :)
Väga head on tõesti.. ühed mu lemmikud :D
Ei tulnud välja - koogid ei kannatanud isegi ümberkeeramist pannis, kõik pudenes koost. Kas tainas peabki niivõrd paks olema?
Väga head!
It's an estonian food?
Nagyon remek kis kaja, szerintem tökéletes egy balti vacsorára!
Koogid on imehead, pehmed ja kohevad, pöörata tuleb ettevaatlikult ja õrnalt. Kasutasin selleks ise kaht puulabidat-nuga: ajasin ettevaatlikult väga õhukese puunoa koogi serva alla ja teisega natuke aitasin kooki nügida ja kinni hoida, siis keerasin ümber. Praadida tuleks tasasel tulel, siis läheb ka seest tahkemaks, ilma et pealt ära kõrbeks.
Mu täielik nädalavahetuse hommiku lemmik! Mina kasutan lahjat kohupiima 200g pakkides ning lisan taigna vedeldamiseks piima. Et pannukad kohevamad oleks võib lisada natukene küpsetuspulbrit või psülliumi (ma lisan viimast). Tavalise valge suhkru asemel kasutan pruuni roosuhkrut või suhkruasendajat.
Mina teen neid tavalise paki kohupiimaha ja lisan ka hapukoort. Meie sööme neid hapukoorega, lapsed vahest ka moosiga.
Mul oli magus vanillikohupiim, sellepärast suhrut ei lisanudki. Meeldisid nii soojalt kui külmalt. Väga mõnusad! Kindlasti tuleks tasasel tulel küpsetada ja ettevaatlikult ümber pöörata.
Mõnusad!
Tõesti maitsvad pannkoogid. Kiidan.
Väga lihtsad ja väga maitsvad pannkoogid. Kadusid otse pannilt, järgmine kord pean topeltkoguses tegema, et 3-liikmeline pere isu täis saaks :)</br> Kasutasin 1 pk vanilje-kohupiimapastat ja 1 pk teralisemat tavalist kohupiima (kokku 500 gr), natuke vähem suhkurt ja väga maitsev! Midagi vedeldamiseks polnud vaja lisada, taigen jäi kreemina ja sametine. Pannil tuleb ettevaatlikult ümber keerata, aga see polnud ka tuumateadus.</br> Teen varsti jälle - maasikatoormoosi ja värskete mustikatega puhas nauding.</br>
Nii head tulid :) lisasin veidi piima ka, nii et jäi selline paks pannkoogitaigen. Ise sõin ilma lisandite, lapsele läks kookidele peale hapukoor :)
maitea mul läksid kõik katki pannil?! ja pooled prygikasti
Ülimaitsvad! Kindlasti läheb kordamisele.
Ülihead! 30 min taigna seismist muudab kõik, ma ütlen! Tegin keskmisest madalamal kuumusel üsna õhukesed koogid ja sõime meega. Ulme
miks sa ei tee ingliskeeles ühtedel inimestel onvaja teha
Ei mingit hapupiima vöi keefiri? Kas kuivaks ei jää tibake?
Minul tuli hoopis kohupiima puder mitte pannkoogid
Pannkoogid kohupiimaga
Pehmed ja väikesed kohupiimapannkoogid on maitsvad niisama, kui ka moosi, vahukoore või vahtrasiirupiga.
Vahendid kokkamiseks ning lauakatmiseks leiate kauplusest Apelsin.