Pannkoogid kohupiimaga

Pehmed ja väikesed kohupiimapannkoogid on maitsvad niisama, kui ka moosi, vahukoore või vahtrasiirupiga.

Vahendid kokkamiseks ning lauakatmiseks leiate kauplusest Apelsin (Tallinnas Järve ja Rocca al Mare keskuses, Rakveres Vaala keskuses).

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g kohupiima

60 g nisujahu (1 dl)

60 g suhkrut (0,75 dl)

0.5 tl soola

3 muna

2 tl vanillisuhkrut

praadimiseks võid

Valmistamine

Sega kausis kohupiim, jahu, suhkur, sool, munad ja vanillsuhkur. Kui aega on, siis lase tainal 30 minutit seista.

Kuumuta pannil veidi võid, tõsta väikese kulbiga pannile tainast ning prae pannkoogid tasasel tulel mõlemalt poolt kuldseks.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 26.08.2008 20:30

Väga maitsvad pannkoogid :)

maiasmokk
postitatud 13.09.2008 12:57

Oiii, kui jaaad asjad...nämmmm ;)))

Kätrin
postitatud 18.01.2009 14:11

Mul ei õnnestunud kunagi häid ülepannipannkooke teha, kuid need väikesed pehmed kohupiimapannkoogid õnnestusid esimesel korral. Tõeliselt lihtne teha- tainas valmib ülikiirelt ja maitsevad nii hästi.

Kriibukraabu
postitatud 17.06.2009 18:53

Parimad kohupiimapannkoogid! Kui neid teen, ei jää kunagi ühtegi järgi, haaratakse lausa pannilt. :D

Külli
postitatud 23.05.2010 14:28

Väga maitsvad pannkoogid! Kasutasin ära kohupiimapasta mis mul kapis oli, ei tea kuidas oleks välja tulnud teralise kohupiimaga. aga tainas oli väga kreemine ja pannkoogid hästi pehmed. Soovitan!

Monica
postitatud 05.10.2010 07:32

Ühed meie pere lemmikpannkoogid, väga maitsvad ka külmalt (kui peaks üle jääma:))

Kängu
postitatud 19.06.2011 10:38

Väga kergesti valmiv hommikusöök ja mis peamine - hästi maitsev. Meie sõime maasikatoormoosiga. Järgmine kord panen suhkrut vähem, kuid siiski - hästi head pannkoogid.

Mmmmm.....
postitatud 25.02.2013 13:26

Väga maitsvad! NB! Eriti head vahtrasiirupiga ;)

Kris
postitatud 04.05.2013 13:07

Tõesti, imemaitsvad pannkoogid tulid ja kindlasti teeme teine kord uuesti! :)

Hexy
postitatud 01.07.2013 22:24

mmmaitsev

Timo Jutila
postitatud 03.05.2014 21:46

Piim????????????????????

Marju
posted on 16.12.2016 12:40

3 muna!!!

Pille
postitatud 04.05.2014 10:07

Timo Jutila, need on kohupiimapannkoogid, vedelikuks on kohupiim ja munad, piima pole vaja.

Halis K @ FB
postitatud 25.05.2014 16:35

Need kohupiimakad on väga head!

Maarika K @ FB
postitatud 25.05.2014 20:56

Just, väga head, tegin täna neid ja kogu meespere kiitis! :)

coexiz
postitatud 18.06.2014 14:28

Väga head on tõesti.. ühed mu lemmikud :D

Aap
postitatud 24.07.2014 11:06

Ei tulnud välja - koogid ei kannatanud isegi ümberkeeramist pannis, kõik pudenes koost. Kas tainas peabki niivõrd paks olema?

Sussi
postitatud 03.08.2014 10:17

Väga head!

Hungary
postitatud 24.08.2014 16:45

It's an estonian food?

Űrhajós Északi Állomás
postitatud 24.08.2014 16:49

Nagyon remek kis kaja, szerintem tökéletes egy balti vacsorára!

Taive
postitatud 06.07.2015 23:46

Koogid on imehead, pehmed ja kohevad, pöörata tuleb ettevaatlikult ja õrnalt. Kasutasin selleks ise kaht puulabidat-nuga: ajasin ettevaatlikult väga õhukese puunoa koogi serva alla ja teisega natuke aitasin kooki nügida ja kinni hoida, siis keerasin ümber. Praadida tuleks tasasel tulel, siis läheb ka seest tahkemaks, ilma et pealt ära kõrbeks.

Julia
postitatud 25.03.2016 11:33

Mu täielik nädalavahetuse hommiku lemmik! Mina kasutan lahjat kohupiima 200g pakkides ning lisan taigna vedeldamiseks piima. Et pannukad kohevamad oleks võib lisada natukene küpsetuspulbrit või psülliumi (ma lisan viimast). Tavalise valge suhkru asemel kasutan pruuni roosuhkrut või suhkruasendajat.

Helina
postitatud 26.03.2016 15:54

Mina teen neid tavalise paki kohupiimaha ja lisan ka hapukoort. Meie sööme neid hapukoorega, lapsed vahest ka moosiga.

Kaare
postitatud 09.11.2016 14:42

Mul oli magus vanillikohupiim, sellepärast suhrut ei lisanudki. Meeldisid nii soojalt kui külmalt. Väga mõnusad! Kindlasti tuleks tasasel tulel küpsetada ja ettevaatlikult ümber pöörata.

kosmos
postitatud 15.12.2016 18:32

Mõnusad!

Merx
postitatud 05.06.2017 19:44

Tõesti maitsvad pannkoogid. Kiidan.

Heleri
postitatud 06.08.2017 23:50

Väga lihtsad ja väga maitsvad pannkoogid. Kadusid otse pannilt, järgmine kord pean topeltkoguses tegema, et 3-liikmeline pere isu täis saaks :)
Kasutasin 1 pk vanilje-kohupiimapastat ja 1 pk teralisemat tavalist kohupiima (kokku 500 gr), natuke vähem suhkurt ja väga maitsev! Midagi vedeldamiseks polnud vaja lisada, taigen jäi kreemina ja sametine. Pannil tuleb ettevaatlikult ümber keerata, aga see polnud ka tuumateadus.
Teen varsti jälle - maasikatoormoosi ja värskete mustikatega puhas nauding.

:)
postitatud 26.04.2018 12:45

Nii head tulid :) lisasin veidi piima ka, nii et jäi selline paks pannkoogitaigen. Ise sõin ilma lisandite, lapsele läks kookidele peale hapukoor :)

birx
postitatud 26.05.2018 10:26

maitea mul läksid kõik katki pannil?! ja pooled prygikasti

Piia
postitatud 17.06.2018 12:14

Ülimaitsvad! Kindlasti läheb kordamisele.

Anna
postitatud 01.10.2018 13:53

Ülihead! 30 min taigna seismist muudab kõik, ma ütlen! Tegin keskmisest madalamal kuumusel üsna õhukesed koogid ja sõime meega. Ulme