Hakk-kotlet seentega

Soovi korral asenda šampinjonid tugevamamaitseliste seentega (nt soolaseentega), samuti võid hakkmassi maitsestada maitserohelisega, lisades nt hakitud peterselli vm ürte.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g (segu)hakkliha

20 g õli

1 sibul

1-2 küüslauguküünt

1 muna

150 g šampinjone

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta potis õli, prae selles hakitud sibul, purustatud küüslauk ja tükeldatud seened läbi. Jahuta, sega hakklihaga. Maitsesta hakkmass soola ja pipraga.

Vormi hakkmassist kotletid ja prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Serveeri nt Skoone kartulitega.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 10.03.2011 22:27

Päris hea.

Hexy
postitatud 01.12.2015 01:52

Seekord tegin kotletid kukeseentega ja andis mõnusa maitse juurde.

Ilse
postitatud 08.03.2021 21:28

Mul oli veise hakkliha ja šampinjonid. Väga maitsvad ja mahlased kotletid said! Muna ma ei pannud.

Rait Kukk
postitatud 19.03.2021 07:59

Superlux!