Värvikirev köögiviljavokk

Julienne-ribadeks lõigatud ja vokitud köögiviljad on värvikirev ja maitsev lisand erinevate roogade juurde.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

porgandeid

rohelisi või kollaseid aedoakaunu

porrut

nuikapsast

suvikõrvitsat

praadimiseks õli

soola ja musta pipart

soovi korral sojakastet

Valmistamine

Arvesta umbes 150 g puhastatud köögivilju sööja kohta. Kui teed süüa suurele seltskonnale, siis voki köögivilju jaokaupa (korraga umbes 3-4 inimesele maksimaalselt)!

Pese ja puhasta köögivili, lõika ribadeks.

Kuumuta vokkpannil õli üsna tuliseks, siis lisa köögiviljaribad. Prae pidevalt segades, kuni aedvili on krõmpspehme. 

Maitsesta ja serveeri.

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta soovi korral gluteenivaba Tamari sojakastet.
  • Paleo-versiooni jaoks maitsesta köögiviljad vaid soola-pipraga. 

Pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Liina
postitatud 16.01.2013 16:31

Väga maitsev tuli!