Lõika peekon viiludeks ja pane potti pruunistuma. Tükelda põdraliha kuubikuteks ja lisa 2-3 jaos peekoniviilude juurde pruunistuma.
Haki sibul peeneks, lisa potti.
Kalla köögivilja-tomatikaste lihatükkidele, samuti puljong ja koor. Sega ja jäta umbes tunniks ajaks väikesel tulel kaane all hauduma.
Lisa rosmariin, pärlsibulad, küüslauguküüned ja väikesteks kuubikuteks tükeldatud paprika. Hauta veel umbes 30 minutit, maitse ja vajadusel lisa maitseaineid.
Pajaroa juurde võib keeta kas tumedat riisi, odrakruupe või kuskussi.
Retsept on ajakirjast Kodu & Aed (november 2001, Marja Järvelini retsept)
Kasutasin purustatud tomateid ja pool purki miskit vene päritolu pommuadžikat retseptis nõutud köögiviljadega tomatikastme asemel. Puljongit ei lisanud ja ühest tšillipiprast oli ka minu arust küll. Pärlsibulaid sai ka pisut enam hautisse. Kõrvale keedetud riis.
Mõnus tummine pajaroog. Tomatikastme keetsin ise purustatud tomatitest, ananassist, sibulast ja küüslaugust. Keskturu adžikat panin 2 tl + 2 tšillit aga ikka oleks tulisemat tahtnud.
Vürtsikas põdralihapada