400 g kodujuustu
2 suurt muna
100 g sulatatud võid
3 sl hapukoort
50 g riivitud juustu
peotäis hakitud värsket peterselli vm maitserohelist
100 g nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
Sega kausis kodujuust ja riivitud juust, munad, sulavõi, hapukoor ja hakitud maitseroheline.
Lisa omavahel segatud jahu, küpsetuspulber ja sool, sega kergelt läbi.
Tõsta juustutainas võitatud muffinivormidesse (klõpsa fotol!) ning küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 25 minutit, kuni muffinid on kerkinud ja pealt kuldsed.
Jahuta ja serveeri - muffinid on eriti maitsvad järgmisel päeval ja seega sobivad hästi piknikukorvi.
Väga head tulid! Pean jälle kiitma nami komponentide järgi otsingut.
Hästi nämmad muffinid! Ainult, et jah, jäävad paberi külge tiba kinni, mistõttu vaja juba lähiajal silikoonist vorm muretseda, et järgmine küpsetis tuleks priima. Panin valge nisujahu asemel täistera nisujahu, kuna olen seda eelistama hakanud, tõenäoliselt muudab see pisut maitset ja välimust, aga sellegipoolest on need muffinid lõpphead! Olen varem ka Teie retsepte kasutanud ja pole pidanud kordagi pettuma! Suured tänud ja edu Teile!
Väga maitsvad! Sama maitsvad kui kodujuustupirukas :) Miks ma ise selle peale ei tulnud, et neid muffinivormis teha?
Kodujuustumuffinid
Need väikesed kodujuustumuffinid sobivad hommikusöögiks, kergeks eineks kui ka piknikukorvi. Kõige parem on kasutada silikoonist muffinivorme (tavalises muffinivormis ja ka paberümbristesse kipuvad kodujuustumuffinid kinni jääma).