Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.
500 g kartulit
1 väike sibul või väiksem porru
1 veega tuunikalakonserv
100 g majoneesi
1 marineeritud kurk või mõned kornišonid
soola ja musta pipart
Koori kartulid, keeda pehmeks, nõruta ja jahuta. Lõika suupärasteks tükkideks. Haki sibul ja marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks.
Kurna tuunikala läbi sõela.
Sega ained omavahel, maitsesta. Lase enne serveerimist pool tundi kuni tund külmkapis maitsestuda.
Soome retsept (Tonnikala–perunasalaatti, mugandatud. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga hea ja toitev salat. Järgmisel korral serveeriksin salati parema väljanägemise eesmärgil ilma eelnevalt läbi segamata.
Liisi saadetud pilt ka:
Väga mõnus salat, tuunikala ja kartuli kooslus sellises klassikalise Eesti kartulisalati vormis oli väga üllatav ja meeldiv. Kasutasin porrut.
Seeriast "Vähe kisa, palju villa" (tõsi, sobib sibula/porrusõpradele). Väga tore avastus.
Tuunikala-kartulisalat
Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.