Kuumuta pann keskmisel kuumusel, lisa või. Prae kalafileed jaokaupa pannil võis mõlemalt poolt kergelt läbi, maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale.
Kui kõik kalafileed on praetud, siis lisa pannile hakitud sibul, alanda veidi kuumust ja prae sibul klaasjaks.
Tõsta praetud kalafileed tagasi pannile. Lisa rõõsk koor, kata pann kaanega ning hauta paar minutit keskmisel kuumusel.
Nipid ja soovitused:
Kui soovid värvikirevamat rooga, siis lisa vahetult enne serveerimist hakitud paprikat või peenestatud värskeid ürte (nt sidrunmelissi, estragoni, basiilikut).
Serveeri keedetud kartulite, riisi või makaronidega.
Kalahõrgutis
Seda lihtsat kalarooga võib valmistada räime-, siia-, ahvena-, koha- või haugifileest. Serveeri keedetud kartulite, riisi või makaronidega.