2 suurt muna
2 sl suhkrut
120 g nisujahu (2 dl)
veidi soola
3 dl piima
Praadimiseks:veidi õli
Beurre Suzette kaste:2 sl suhkrut
2 apelsini mahl ja 1 apelsini riivitud koor
80 ml Grand Marnier apelsinilikööri
Serveerimiseks:Klopi munad suhkruga lahti, lisa soolaga segatud jahu. Klopi vähehaaval juurde piim. Kui tainas on sobiva konsistentsiga, siis pane see pooleks tunniks külmkappi paisuma. (Kui kiire on, siis kasuta soojendatud piima).
Seejärel küpseta kuumal pannil hästi õhukesed ülepannikoogid (kasuta võimalikult vähe õli!) Valmis krepid tõsta taldrikule ootama.
Pruunista suhkur kuumal kuival pannil, lisa pool apelsinimahlast. Kuumuta 5 minutit, siis lisa ülejäänud mahl ja riivitud koor, kuumuta veel 10 minutit, kuni kaste muutub kergelt siirupiseks.
Seejärel voldi õhukesed krepid neljaks ja säti need pannile siirupi sisse, kuumuta läbi.
Soojenda apelsiniliköör. Kalla kreppidele ja süüta ettevaatlikult põlema.
Tõsta krepid taldrikutele, vala üle apelsinikastmega ja serveeri koos vanillijäätisega.
Flambeeritud pannkoogid e. Crêpe Suzette
Klassikaline prantsuse dessert, kus õhukesed krepid e. ülepannkoogid serveeritakse beurre Suzette kastmega (karamellistatud suhkur ja või, apelsinimahl ja riivitud koor), peale valatakse apelsinilikööri ja toit tuuakse lauale leegitsevana.