Kreooli kanaroog

Kanafileeribad tomatises köögiviljakastmes.

Kogus
viiele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

3 kanafileed

0.5 tl soola

0.5 tl musta pipart

2 sibulat

2 porgandit

1 pastinaak

0.5 paprikat

1 sl õli

1 tl kuivatet tüümiani e. aed-liivateed

1 tl kuivatet punet

2 dl vett või kuivemat valget veini

0.5 tl soola

2 loorberilehte

400 g purk konservitud purustatud tomatit

3 sl hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Tükelda kanafileed, maitsesta soola ja pipraga. Koori ja tükelda sibul, porgandid ja pastinaak. Pese paprika ja lõika viiludeks.

Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa sibul ja kanafileetükid ning prae kergelt läbi. Maitsesta tüümiani ja punega. Lisa vedelik, sool, loorberilehed, pastinaak, porgandid ja purustatud tomatid. Hauta umbes 10 minutit.

Lisa paprika ja hauta veel 5 minutit. Lisa hakitud petersell.

Serveeri keedetud riisi ja salatiga.

Loe veel:


Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (3/2006, Kreolilainen broileri). PIldi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 07.06.2010 22:11

Ei midagi erilist.Soola ja pipart lisasin kõvasti juurde.

Akaatsia
postitatud 09.02.2015 19:50

Mina lisasin tsillihelbeid. Muidu hea kiire argiõhtu roog