Kakao-vaarikamuffinid

Lihtsad muffinid kakaopulbri ja vaarikatega. Kasuta üsna suuri muffinivorme!

Kogus
12 suurt muffinit
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g toasooja võid

200 g suhkrut või rafineerimata roosuhkrut

3 muna

0,5 dl piima

225 g nisujahu

3 sl kakaopulbrit

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl vanillisuhkrut

200 g e. 4 dl värskeid või külmutatud vaarikaid

Valmistamine

Vahusta toasoe või suhkruga heledaks ja kohevaks. Klopi ükshaaval juurde munad.

Sega nisujahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja vanillsuhkur omavahel. Lisa tainale vaheldumisi piim ja sõelutud kuivained. Sega tainas kergelt läbi. Lisa värsked või jäised vaarikad.

Vooderda 12 auguga muffinipanni süvendid paberümbristega. Tõsta tainas süvenditesse. 

Küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 25 minutit.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome K-Marketi retseptilehelt (Vadelma-suklaamuffinit). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

elin
postitatud 11.01.2009 18:28

äärmiselt head muffinid!! Olen palju teinud, kuid peab mainima et need on ikka parimad!!

Kai-Epp
postitatud 19.01.2009 12:52

Mõtlesin, et oh, nii palju vaarikaid pole vaja, panin vähem. Oleks võinud ikka rohkem panna. Aga maruhead on küll.

Zoozi
postitatud 29.05.2009 23:27

Minu jaoks olid natuke kuivad, aga külalised kiitsid.

Pille
postitatud 04.05.2017 22:58

Zoozi tehtud foto:

Kirsike
postitatud 09.11.2009 15:30

väga maitsvad muffinid

signe
postitatud 27.11.2009 19:19

Väga mõnus. täpselt minu maitse järgi. Kes soovib magusamat võib suhkrut natuke rohkem panna või siis vaarikaid vähem:)

Mai
postitatud 15.10.2011 01:16

Väga head muffinid on. Soovitan soojalt kõigil proovida teha neid :)

Triinu
postitatud 14.04.2012 20:06

Minu arust viimase peal muffinid, ma lisasin ka osade vaarikate asemel natuke mustikaid. Aga super!

Julia
postitatud 06.09.2013 14:21

hmm..proovin ka siis, aga väikeste mugandustega :P panin 180 g nisujahu ja 45 g kamajahu, vaarikate asemel mustikaid 250 g ja suhkru tegin pooleks ja panin nii demerara kui ka tavalist suhkrut. tainas on küll hea :P naljakas, et külmunud mustikaid lisades muutus tainas justkui jäätiseks :P vaatab, mis välja tuleb :)

Kaare
postitatud 04.05.2017 21:38

Mul kulus piima veidi rohkem, aga see oleneb jahust. Mõne tumedama suhkruga võiks neid ka proovida teha :)

ahjukasutaja
postitatud 27.03.2024 16:46

super head tegin mustikatega ja peale panin kohupiima minu lemmikud