Kreeka hakklihavardad

Küüslaugu, oliivide ja fetajuustuga maitsestatud hakklihapätsikesed.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g veisehakkliha

1 sibul

3 küüslauguküünt

1 dl hakitud fetajuustu

0.5 dl hakitud rohelisi oliive

1 muna

1 tl soola

1 tl riivitud sidrunikoort

1 tl kuivatet punet

1 tl musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Peenesta sibul ja küüslauguküüned.

Sega kausis veisehakkliha, sibul, küüslauk, fetajuust, oliivid, muna ja maitseained. Sõtku hakkmass ühtlaseks ja jaota 12 tükiks.

Vormi märgade käte abil paksud piklikud kangid. Prae hakklihakangid pannil õlis kaunilt pruuniks.

Torka küpsetatud hakklihakangide sisse puuvardad.

Nipid ja soovitused:

  • Kui soovid, siis võid valmistada roa ahjus - küpseta 225kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Loe veel:

Ruokamaailma retsept (Kreikkalaiset jauhelihakebekot). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Amööb
postitatud 03.08.2008 22:26

Serveerisin koos tzatziki ning tomatisalatiga. Soovitan kõigile, väike vaheldus klassikalisele kotletile.