1 rõngasvorst
0,5 dl tšilliga ketšupit
180 g fetajuustu kuubikuid
1 suur hakitud sibul
0,5 dl viilutatud musti oliive
400 g purustatud konservitud tomateid
1 tl kuivatet punet
2 sl hakitud värsket basiilikut
soola ja musta pipart
1 dl riivitud juustu
Tükelda rõngasvorst paksudeks viiludeks, sega tšilliketšupiga ning laota võitatud ahjuvormi.
Puista peale fetajuustukuubikud, hakitud sibul, oliivid.
Sega purustatud tomatid suhkru, maitseainete ja ürtidega, kalla vormi. Puista peale riivitud juust.
Küpseta 225kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni vorst on läbi kuumenenud ja vormiroog pealt kergelt pruunistunud.
Serveeri keedetud makaronide või kartulipudruga.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kreeka vorstiroog
Soomes populaarne "lenkkimakkara" kaalub tavaliselt 450-600 g.