Konservitud rohelised tomatid

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g rohelist tomatit

500 g sibulat

Marinaad:

3 dl 10% äädikat

3 dl vett

500 g suhkrut

kaneelikoort

tükk ingverijuurt

10 tera nelki

10 tera valget pipart

muskaatõit ehk maasist

Valmistamine

Pane maitseained marlikotikesse.

Koori sibulad, torka tomatid kahvliga auguliseks. Lõika sibulad ja tomatid sektoriteks.

Sega marinaadiained potis, sega, kuni suhkur on lahustunud. Kuumuta marinaad keemiseni, siis lisa tomatid ja sibulad. Keeda mõõdukal tulel umbes 20 minutit, kuni sibulad ja tomatid on klaasjad.

Tõsta steriliseeritud purkidesse ja kaaneta purgid.

Loe veel:

Soome retsept. 

LISA KOMMENTAAR