Grillitud tomatid

Grillida saab nii suuri tomateid kui ka kobartomateid. Mõnus lisand erinevatele grilliroogadele!

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

suuri tomateid või kobartomateid

meresoola või ürdisoola

musta või sidrunipipart

Serveerimiseks:

pestot

Valmistamine

Tee tomatite varrepoolsesse otsa terava noaga ristlõige. Aseta tomatid paariks minutiks grillrestile ning küpseta, kuni tomatite koor kergelt eraldub ja tomatid kergelt pruunistuvad.

Maitsesta (ürdi)soola ja (sidruni)pipraga. Serveeri näiteks koos pestokastmega.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 08.06.2016 08:16

Lihtne ja maitsev!