Täidetud kannelloonid

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

10 cannelloni pastatoru

600 g hakkliha

100 g sibulat

100 g paprikat

2 sl värsket hakitud tüümiani e. aed-liivateed

4 dl 35% rõõska koort

50 g nisujahu

tšillipulbrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki sibul ning prae kergelt pannil läbi. Lisa hakkliha, pruunista. Lisa hakitud paprika ning maitsesta aed-liivatee, soola ja pipraga. Pane saadud mass eelkeedetud cannelloni-torude sisse.

Kuumuta pannil rõõsk koor, paksenda jahuga ning maitsesta soola, musta ja tšillipipraga.

Tõsta täidetud cannelloni-torud kastmesse ning gratineeri ahjus kergelt läbi.

Loe veel:

Selveri retsept, pildi tegi TIRAMIIIISU.

LISA KOMMENTAAR

Tiramiiiisu
postitatud 19.10.2010 13:09

Maitsev söök, ainult torude täitmine on tüütu:)

Hexy
postitatud 29.08.2012 18:57

Täitsa head

tiitus
postitatud 16.12.2015 16:14

miks pean torusid ennem keetma.parem teen kastet rohkem ja katan sellega.ma tahaks näha kas keedetud spagett seisab püsti

Kätu
postitatud 26.02.2021 08:00

Ma olen alati nio teinud et panen toore hakkliha torude sisse

K
postitatud 07.11.2023 00:59

Ei olnud hea, seest oli kuiv ja kaste oli liiga jahune