Jamie Oliveri salsaretsept

Jamie arvab, et see imemaitsev salsa sobib hästi grillitud tuunikala või mõõkkala kõrvale. Soovi korral koori tomatid enne tükeldamist.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt peotäit hästi küpseid ploomtomateid (eemalda seemned)

1 suur peotäis soolatud kappareid (leota ja nõruta)

0.5 hakitud punast sibulat või šalottsibulat

0.5 hakitud küüslauguküünt

1 suur peotäis hakitud värsket peterselli

1 dl tomatimahla

maitse järgi palsamiäädikat (balsamico)

parajalt oliiviõli

maitse järgi tšillihelbeid

4 anšoovisefileed peeneks hakituna

0.5 rohelist kurki (koori, eemalda seemned, haki peenelt)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki kõik ained peenelt ja sega omavahel. Maitsesta ja serveeri :)

Retsept on Jamie Oliveri raamatust "The Return of the Naked Chef" (tomato salsa)- Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR