Neerud hiina moodi

Serveeri hiinapäraselt valmistatud sea- või lambaneere keedetud riisi ning värske salatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g sea või lamba neeru

2 suuremat porrut (valge osa)

õli

Kaste:

2 dl vett

0.5 kanapuljongikuubikut

3 sl suhkrut

3-4 sl mee- õunaäädikat

3 sl sojakastet

0,5 tl ingveripulbrit

1 sl kartulitärklist

Serveerimiseks:

riisi ja värsket salatit

Valmistamine

Pese neerud ja lõika väikesteks tükkideks. Lõika porrulaugu valge osa esmalt pikuti pooleks, loputa ja seejärel tükelda.

Sega kastmeained omavahel.

Kuumuta potis või praepannil paar sl õli. Lisa porru ning prae paar minutit. Tõsta porru pannilt kõrvale.

Lisa pannile veidi õli ning pruunista neeruviile kuumas rasvas 2-3 minutit.

Pane porru uuesti pannile ning lisa ka omavahel segatud kastmeained. Kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb.

Loe veel:

Finfoodi retsept (Munuaisia kiinalaiseen tapaan)

LISA KOMMENTAAR