Kalarooga võib hautada nii pliidil kui küpsetada ahjus. Kalamaitseaine asemel võid kasutada ka lihtsalt soola ja pipart.
400 g kalafileed - nt
hõbeheiki, haugi või mintaid või koha
kalamaitseainet
1 sibul
värsket tilli
2 dl kohvikoort või vahukoort
3 sl majoneesi
soola ja musta pipart
õli
Hõõru kalafilee kalamaitseainega või soola-pipraga sisse ja lase 20 minutit maitsestuda.
Sega rõõsk koor majoneesiga, maitsesta soola ja pipraga.
Tõsta maitsestatud kalafileed õlitatud ahjuvormi. Puista peale hakitud sibul ja till. Vala peale koore-majoneesikaste.
Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni kala on pehme.
Serveeri keedetud kartulite ja toorsalatiga.
Lihtne kalavorm
Kalarooga võib hautada nii pliidil kui küpsetada ahjus. Kalamaitseaine asemel võid kasutada ka lihtsalt soola ja pipart.