Lihtne kalavorm

Kalarooga võib hautada nii pliidil kui küpsetada ahjus. Kalamaitseaine asemel võid kasutada ka lihtsalt soola ja pipart.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kalafileed - nt

hõbeheiki, haugi või mintaid või koha

kalamaitseainet

1 sibul

värsket tilli

2 dl kohvikoort või vahukoort

3 sl majoneesi

soola ja musta pipart

õli

Valmistamine

Hõõru kalafilee kalamaitseainega või soola-pipraga sisse ja lase 20 minutit maitsestuda.

Sega rõõsk koor majoneesiga, maitsesta soola ja pipraga.

Tõsta maitsestatud kalafileed õlitatud ahjuvormi. Puista peale hakitud sibul ja till. Vala peale koore-majoneesikaste.

Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni kala on pehme.

Serveeri keedetud kartulite ja toorsalatiga.

Nipid ja soovitused:

LISA KOMMENTAAR