Liha-seenekotletid hapukoorekastmega

Mahlased hakkliha-seenekotletid maitsevad hästi koos kartulite, salati ja hapukoorekastmega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kupatatud seeni

500 g seahakkliha

1 sibul

1 muna

1 dl riivsaia

75 g sulatatud võid

soola ja musta pipart

Hapukoorekaste:

250 g hapukoort

1 sl nisujahu

Valmistamine

Haki kupatatud seened hästi peeneks või aja läbi hakkmasina. Haki sibul. 

Sega hakkliha seentega, lisa muna, sulavõi ja vajaduse korral riivsaia. Maitsesta soola ja pipraga, vormi ümmargused pihvid ja prae pannil mõlemalt poolt.

Valmista praerasvast, jahust ja hapukoorest kaste. Kõrvale anna kartuleid ja salatit.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 31.03.2009 11:20

Tulid päris head ja mahlased, kastet ei teinud kuna ei armasta jahukastmeid. Sõin lihtsalt toorsalatiga.

Ilse
postitatud 13.09.2020 21:50

kasutasin kupatatud põdramokkasid ja jäid mõnusa tugeva seene maitsega.