Kitsejuustuga täidetud datlid

Kogus
20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

20 pehmet kuivatatud datlit

200 g chèvre kitsejuustu

1 sl vedelat mett

1-2 laimi mahl

Valmistamine

Tee datlitesse pikk sisselõige ning eemalda kivi.

Hõõru kitsejuust pehmeks, maitsesta mee ja laimimahlaga. Maitsesta ja jaota juustukreem datlite sisse. 

Soovi korral riivi kaunistuseks veidi laimikoort peale.

Loe veel:

Retsept on rootslaste Grön Gastronomi veebilehelt (Chèvrefyllda dadlar). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Blondie
postitatud 01.01.2013 15:47

Väga menukad!

Kaare
postitatud 09.10.2019 08:45

Mulle meeldisid väga!

Martiina
postitatud 01.11.2019 09:24

Mee lisamisel ma väga mõtet ei näe. Muus osas vägagi mõnus retsept!