Arbuusikolmnurgad feta-oliivisalatiga.
0.25 keskmist arbuusi
150 g hakitud fetajuustu
0.5 laimi riivitud koor
sumahhi
12 hakitud kivideta musta oliivi
1 sl hakitud värsket aed-harakputke või peterselli
purustatud musta pipart
1 tl külmpressitud oliiviõli
Lõika arbuusist 12 kolmnurkset viilu - umbes 7,5 cm kolmnurgad ja 1,25 cm paksused.
Sega kausis feta, laimikoor, sumahh, oliivid, harakputk, pipar ja oliivõli. Puista igale arbuusiviilule veidi fetajuustusegu.
Serveeri kohe.
Food Network Canada retsept (Watermelon and Feta Appetizer). Foto: Kaare Sova, stilistika: Martiina Anni.
Liiga maitsev! :)
Väga maitsev!
Arbuusi-fetasuupiste
Arbuusikolmnurgad feta-oliivisalatiga.