4 erivärvilist paprikat (u 500 g)
3 sl oliiviõli
5-6 kartulit (u 300 g)
3 tomatit (u 300 g)
2 sibulat (u 200 g)
500 g Krakovi rõngasvorsti
1-2 küüslauguküünt
0.75 tl soola
2 tl kuivatatud või 2 sl värsket punet
purustatud musta pipart
Poolita paprikad, eemalda seemned ning tükelda paprikad. Lõika tomatid ja sibulad sektoriteks, vorstid juppideks ning poolita kooritud kartulid. Lõika küüslauguküüned viiludeks.
Kuumuta potis õli. Lisa paprikad, sibul ning kartulid ning kuumuta neid pidevalt segades, kuni aedviljad on kergelt klaasjad.
Pane kõik ained laia ahjuvormi. Lisa maitseained.
Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 45 minutit.
Soome K-Marketi retsept. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Maitses ülihästi! Järgmine kord proovin šašlõkivorstiga.
Paprika-vorstivorm