Seeneklimbid

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g värskeid seeni

50 g võid

2 muna

2 dl riivsaia

5 sl vett

soola

riivitud muskaatpähklit

veidi riivitud sidrunikoort

peterselli

Valmistamine

Puhasta seened, kupata ja haki. Hauta hakitud seened võis. 

Sega ülejäänud või munaga, lisa järk-järgult riivsai ja vesi. Maitsesta soola, muskaadi ja riivitud sidrunikoorega. Sega juurde hakitud seened ja petersellilehed.

Sega hakkmass ühtlaseks. Vormi teelusikaga ümmargused klimbid ja keeda neid 7 minutit soolaga maitsestatud vees.

Juurde sobib hautatud spinat.

Retsept on pärit Liia Tiigi raamatust "Leivatoite" (1983)

LISA KOMMENTAAR