Hautatud spinat

Serveeri hautatud spinatit keedetud nuudlite või kartulite ja praetud sealiha kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

250 g värsket spinatit

1 sl õli

1 küüslauguküüs

0.5 dl rõõska koort või valget veini

soola

Valmistamine

Loputa spinat, nõruta. Eemalda varrejupid ning rebi spinatilehed väiksemateks tükkideks. Hauta spinatilehti ja hakitud küüslauku pannil õlis, kuni vedelik aurustub.

Lisa veidi rõõska koor või valget veini, maitsesta soolaga. Kuumuta läbi.

Nipid ja soovitused:

  • Kui kasutada valget veini, siis sobib roog ka veganitele.

Soome Ruokamaailma retsept (Haudutettu pinaatti). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR