6 küpset tomatit
4 suurt punast paprikat (eemalda seemned)
2 suurt rohelist paprikat (eemalda seemned)
2 pikka kurki (koori ja eemalda seemned)
3 varssellerit (eemalda kiulised kohad)
1 väike küüslauguküüs
1 tk väike punane sibul
3 sl oliiviõli
1-2 laimi mahl (oleneb tomatite hapususest)
4 sl Worcesteri kastet
soola ja musta pipart
maitse järgi Tabascot
2 sl riivitud värsket mädarõigast
1.25 dl viina soovi korral
450 g puhastatud krabiliha
Lõika aedviljad, küüslauk ja sibul suurteks tükkideks. Püreesta jaokaupa köögikombainis või kannmikseris, lisades iga kord ka veidi oliiviõli.
Hõõru läbi sõela suurde kaussi (eemaldad tomatinahad ja seemned).
Lisa maitse järgi laimimahla, Worchesteri kastet, soola ja pipart, Tabascot, mädarõigast ja viina. Kata kauss ning pane vähemalt 2 tunniks külmkappi.
Kontrolli maitset, vajadusel lisa soola, pipart vm.
Jaota supikaussidesse. Aseta iga portsu keskele 4 sl krabiliha. Riivi peale veidi värsket mädarõigast ja serveeri kohe.
Vaata ka Bloody Mary kokteili, tomateid, lihamarinaadi ning tarretisi.
USA kokandusguru Martha Stewarti retsept (Chilled Bloody Mary Soup with Crabmeat)
Krabilihaga Bloody Mary külmsupp
Külmsupp à la Bloody Mary