Argentiina veiselihapada rohke küüslauguga

Maitset annavad tomati, küüslauk, sidrun ja tšilli. Serveeri rohelise salatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kuubikuteks lõigatud veise välisfileed

1 suur hakitud sibul

4-5 purustatud küüslauguküünt

1 tšillikaun

2 dl veiselihapuljongit

1 sidrun

4 sl kontsentreeritud tomatipastat

1-2 loorberilehte

1 punane ja 1 roheline paprika

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Pruunista sibul ja küüslauk kergelt õlis. Lisa liha, pruunista ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa tšilli. Vähenda kuumust ja lisa puljong, sidrunimahl ja ning riivitud koor, tomatipasta ja loorberilehed. Hauta pehmeks.

Enne lõplikku valmimist lisa viilutatud paprikakaunad.

Retsept on ühest TV3 retseptisaatest. Pildi tegi Ilse.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 23.04.2010 20:50

Maitsev!

Pille
postitatud 10.03.2016 14:22

Zoozi saadetud foto:

vandiste
postitatud 26.11.2011 11:09

See on väga, väga hea hautis! Ma teen seda alati, kui veiseliha saan. Tänagi on õhtuks plaanis.

Tuula Voites
postitatud 03.04.2016 10:57

Aitäh meeldetuletuse eest :) <p>Nimelt kuus aastat tagasi sattusin Kataloonias ühe argentiinlase juubelile ja lisaks supermõnusale seltskonnale sain osa ka nende lihagrillimisest. Paremat liha pole ma kunagi söönud!</p><p> Nii et kui nüüd selline roog ette sattus, tuleb kindlasti järgi proovida :)</p>

Ilse
postitatud 17.11.2016 14:12

Maitsev hautis!

Indrek
postitatud 14.04.2017 21:47

On tõesti väga maitsev!

Minna
postitatud 04.04.2024 19:06

Hautamine võtab omajagu aega, aga tasub kannatada ;) Mina serveerisin riisiga