400 g kuubikuteks lõigatud veise välisfileed
1 suur hakitud sibul
4-5 purustatud küüslauguküünt
1 tšillikaun
2 dl veiselihapuljongit
1 sidrun
4 sl kontsentreeritud tomatipastat
1-2 loorberilehte
1 punane ja 1 roheline paprika
soola ja musta pipart
praadimiseks õli
Pruunista sibul ja küüslauk kergelt õlis. Lisa liha, pruunista ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa tšilli. Vähenda kuumust ja lisa puljong, sidrunimahl ja ning riivitud koor, tomatipasta ja loorberilehed. Hauta pehmeks.
Enne lõplikku valmimist lisa viilutatud paprikakaunad.
Retsept on ühest TV3 retseptisaatest. Pildi tegi Ilse.
Maitsev!
See on väga, väga hea hautis! Ma teen seda alati, kui veiseliha saan. Tänagi on õhtuks plaanis.
Aitäh meeldetuletuse eest :) <p>Nimelt kuus aastat tagasi sattusin Kataloonias ühe argentiinlase juubelile ja lisaks supermõnusale seltskonnale sain osa ka nende lihagrillimisest. Paremat liha pole ma kunagi söönud!</p><p> Nii et kui nüüd selline roog ette sattus, tuleb kindlasti järgi proovida :)</p>
Maitsev hautis!
On tõesti väga maitsev!
Hautamine võtab omajagu aega, aga tasub kannatada ;) Mina serveerisin riisiga
Argentiina veiselihapada rohke küüslauguga
Maitset annavad tomati, küüslauk, sidrun ja tšilli. Serveeri rohelise salatiga.