Karrised kalkunikotletid

Hakitud kalkunilihast karrimaitselised kotletid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g kalkunihakkliha (nt hakitud kintsuliha)

0.5 tl soola

1 sibul

1 küüslauguküüs

2 tl karripulbrit

2 sl nisujahu

2 muna

praadimiseks võid või õli

Valmistamine

Sega hakitud kalkuniliha soolaga ühtlaseks. Lisa hakitud sibul ja küüslauk. Sega juurde jahu, karripulber ja munad.
Kuumuta pannil õli. Tõsta supilusika abil pannile hakkmassist pätsikesed, suru lamedamaks. Prae pannil mõlemalt poolt kuldseks.

Serveeri mõne jogurti- või hapukoorekastmega.
LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 26.06.2010 23:05

Täitsa maitsvad. Kõrvale sobiks suurepäraselt midagi hapukoore või maitsestamata jogurtiga.

katjuhh
postitatud 14.07.2012 20:04

Mu meelest on kalkunihakklihast kotletid kõige paremad, kui neile lisada 1 sibul, 1 tl soola, paar tl broilerimaitseainet, u 1 dl vett ja mõned sl kaerakliisid ning ahjus kuldpruuniks küpsetada. Kõrvale salat maitsestamata jogurtist, lusikatäiesti magusast tšillikastmest ja maitserohelisest. Nämm!