Seafilee artišokkidega

Kõrvale paku riisi. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g seafileed

3 küüslauguküünt

2 tl võid

soola ja musta pipart

2 dl creme fraiche'i või hapukoort

2 sl veiselihapuljongi kontsentraati

1 tl tüümiani e. aed-liivateed

2 sl hakitud peterselli

1 tl sojakastet

400 g konservitud artišokke

Valmistamine

Lõika seafilee u 2 cm viiludeks. Koori ja haki küüslauk. Pruunista lihaviilud pannil võis. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta pannilt kõrvale. Prae küüslauk pannil kergelt läbi.

Sega hapukoor, puljongikontsentraat, tüümian, petersell ja soja suures potis. Kuumuta.

Nõruta artišokisüdamed ning lõika pooleks. Pane koos lihatükkidega potti ning hauta 5 minutit.

Kõrvale sobib riis.

Loe veel:

Arla retsept. 

LISA KOMMENTAAR