Terav tšillimarinaad

Marinaad sobib hästi veise- ja sealihale.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

veiseliha või sealiha

Marinaad:

1 dl vett

1 dl hakitud sibulat

1 purustatud küüslauguküüs

1-2 sl värsket või kuivatatud tšillikauna

1 sl suhkrut

1 dl sojakastet

1 dl õli

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel. Kasuta liha marineerimiseks. 

Retsept on retseptivihikust "Summer Time - tasuta õllekõrvane". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 25.05.2010 10:06

Liha rasvane kohe kindlasti ei olnud, aga lõpptulemus jäi väga rasvane, õli kogus oli ilmselt liiga suur. Marineerisin selle kogusega u 1,5 kilo ribi ja marinaadi oli parasjagu. Maitse iseenesest oli huvitav ja hea, aga jah, liiga õline.

Pille
postitatud 28.10.2017 20:54

Kirsikese tehtud foto: