1.5 l kanapuljongit
30 g bonito-helbeid
3 sl sojakastet
1.5 sl marineeritud ingverijuurt
400 g pakk värskeid udon-nuudleid
2 röstitud ja purustatud nori-lehte
Serveerimiseks:3 õhukeselt viilutatud talisibulat
shiso-lehti ehk hiina basiilikut või münti
Shichimi Togarashi (7 vürtsi segu)
Kuumuta potis kanapuljong bonito-helvestega peaaegu keemiseni. Vahetult enne keemahakkamist kurna puhtasse potti. Viska bonito-helbed minema.
Lisa sojakaste, hakitud marineeritud ingver ja enoki seened. Lisa nuudlid ja keeda umbes 2 minutit, kuni nuudlid on kuumenenud. Lisa merevetikas.
Jaota nuudlid nelja supikausi vahel, kalla peale kanapuljong ning kaunista talisibula, shiso-lehtede ja seitsmevürtsiseguga.
Episood: Japanese Flavours, Christine Cushing Live
Udon-nuudlid shisoga