Spinati-quesadilla

Selles roas on kasutatud tavalist riivjuustu ja kodujuustu.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

4 nisutortiljat või maisitortilja

Täidis:

2.5 dl kodujuustu

250 g külmutatud lehtspinatit

200 g riivitud Arla Gratella juustu

0.25 tl riivitud muskaatpähklit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sulata spinat, suru kuivaks. Haki spinat jämedalt ja sega kodujuustu, riivjuustu, soola, pipra ja muskaadiga ühtlaseks massiks.

Määri segu ühtlaselt neljale tortiljale, jättes umbes 1 cm servadest puhtaks. Kata ülejäänud tortiljadega ja suru õrnalt kokku.

Prae kuival praepannil 3-4 minutit mõlemalt poolt, kuni juust on sulanud ja tortilja kergelt pruunistunud.

Lõika enne serveerimist tükkideks.

Loe veel:

Rootsi Arla retsept.

LISA KOMMENTAAR