Selles roas on kasutatud tavalist riivjuustu ja kodujuustu.
4 nisutortiljat või maisitortilja
2.5 dl kodujuustu
250 g külmutatud lehtspinatit
200 g riivitud Arla Gratella juustu
0.25 tl riivitud muskaatpähklit
soola ja musta pipart
Sulata spinat, suru kuivaks. Haki spinat jämedalt ja sega kodujuustu, riivjuustu, soola, pipra ja muskaadiga ühtlaseks massiks.
Määri segu ühtlaselt neljale tortiljale, jättes umbes 1 cm servadest puhtaks. Kata ülejäänud tortiljadega ja suru õrnalt kokku.
Prae kuival praepannil 3-4 minutit mõlemalt poolt, kuni juust on sulanud ja tortilja kergelt pruunistunud.
Lõika enne serveerimist tükkideks.
Rootsi Arla retsept.
Spinati-quesadilla
Selles roas on kasutatud tavalist riivjuustu ja kodujuustu.