Värske krevetisalat

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kooritud krevette

1 avokaado

1 laimi mahl

0.25 pikka kurki

8 kirsstomateid

lehtsalatit

Valmistamine

Koori avokaado ja lõika pooleks. Eemalda kivi ning lõika viljaliha kuubikuteks. Tilguta peale laimimahl. Koori kurk ja lõika viiludeks, need omakorda neljaks. Poolita kirsstomatid.

Sega kausis avokaado, krevetid, kurk ja tomatid. Vooderda salatipokaalid lehtsalatiga ning tõsta salat peale. Kastmeks sobib 'Thousand Island' .

Loe veel:

Retsept on soomlaste HOK-Elanto-lehti ajakirjast (4/2004, Raikas katkarapusalaatti)- Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR