400-500 g noore veise neeru
1 sibul
200 g värskeid šampinjone või
muid mahedamaitselisi seeni
2 sl nisujahu
1 sl õli
1 sl margariini
3 dl vett
1 puljongikuubik
1 dl rõõska koort
valget pipart
1 sl sojakastet
hakitud peterselli
basiilikut
münti
Lõika neerud pooleks, eemalda kelmed. Pese kergelt soojas vees, patsuta köögipaberiga kuivaks. Lõika õhukesteks viiludeks.
Haki sibul ja viiluta seened; pruunista pannil ja pane kõrvale.
Pane pannile veidike rasva ja pruunista neeruviilud kergelt. Raputa peale jahu ja sega paar minutit.
Lisa praetud sibul ja seened, vesi, puljongikuubik, rõõsk koor ja maitseained. Hauta paar minutit ja maitse.
Puista hautisele basiilikut ja peterselli, soovi korral ka paar mündilehte.
Internetist.
Neeruhautis šampinjonidega