Neeruhautis šampinjonidega

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g noore veise neeru

1 sibul

200 g värskeid šampinjone või

muid mahedamaitselisi seeni

2 sl nisujahu

1 sl õli

1 sl margariini

3 dl vett

1 puljongikuubik

1 dl rõõska koort

valget pipart

1 sl sojakastet

hakitud peterselli

basiilikut

münti

Valmistamine

Lõika neerud pooleks, eemalda kelmed. Pese kergelt soojas vees, patsuta köögipaberiga kuivaks. Lõika õhukesteks viiludeks.

Haki sibul ja viiluta seened; pruunista pannil ja pane kõrvale.

Pane pannile veidike rasva ja pruunista neeruviilud kergelt. Raputa peale jahu ja sega paar minutit.

Lisa praetud sibul ja seened, vesi, puljongikuubik, rõõsk koor ja maitseained. Hauta paar minutit ja maitse.

Puista hautisele basiilikut ja peterselli, soovi korral ka paar mündilehte.

Internetist.

LISA KOMMENTAAR