Kukeseene-pelmeenisupp

Supp soolatud kukeseente ning pelmeenidega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g soolaseeni

1 sl õli

1-2 hakitud sibulat

3-4 hakitud küüslauguküünt

1.5 l kanapuljongit

300 g pelmeene

musta pipart

peterselli

Serveerimiseks:

hapukoort

Valmistamine

Leota soolaseeni tund aega külmas vees. Nõruta, soovi korral tükelda.  

Kuumuta potis õli, lisa sibul ja küüslauk ning prae mõni minut. Lisa leotatud seened ja prae veel veidi. Lisa kanapuljong ning keeda nõrgal kuumusel 20 minutit.

Lisa pelmeenid ja keeda veel 10 minutit.

Maitsesta pipra ja hakitud peterselliga ning serveeri hapukoorega.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 26.02.2010 23:11

Lihtne, aga väga maitsev. Kindlasti andis palju juurde, et kasutasin isetehtud puljongit ja pelmeene :)

Hexy
postitatud 15.03.2011 12:19

Supper hea!!!