Kariibipärane mangokana

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed või tervet kanakoiba

1 suur sibul

2 sl õli

2 tl karripulbrit

1-2 tai tšillikauna

3-4 dl vett

1 suur küps mango (koori ja lõika kuubikuteks)

kana- või köögiviljapuljongikontsentraati

225 g konservitud viilutatud ananassi

1 apelsin (1 sl riivitud koor ja kelmest puhastatud sektorid)

2-3 sl heledat Maizena kastmepulbrit

Valmistamine

Lõika kana rinnafileed või koivad kaheks ja pruunista kergelt pannil. Tõsta kanatükid potti.
Kuumuta pannil õli, hauta selles sibul ja karripulber kiiresti läbi. Lisa potti.
Kalla juurde vesi ja puljongikontsentraat. Maitsesta hakitud tšilli ja riivitud apelsinikoorega. Hauta kaane all umbes pool tundi.
Sega hele kastmepulber vastavalt juhendile vähese veega ja lisa potti koos tükeldatud ananassikonservi, mangokuubikute ja apelsinisektoritega. Hauta veel 10 minutit.
Serveeri keedetud riisi ja salatiga.

Loe veel:

Soome K-Marketi retsept (Mangobroileri à la Karibia)

LISA KOMMENTAAR