4 kanafileed või tervet kanakoiba
1 suur sibul
2 sl õli
2 tl karripulbrit
1-2 tai tšillikauna
3-4 dl vett
1 suur küps mango (koori ja lõika kuubikuteks)
kana- või köögiviljapuljongikontsentraati
225 g konservitud viilutatud ananassi
1 apelsin (1 sl riivitud koor ja kelmest puhastatud sektorid)
2-3 sl heledat Maizena kastmepulbrit
Lõika kana rinnafileed või koivad kaheks ja pruunista kergelt pannil. Tõsta kanatükid potti.
Kuumuta pannil õli, hauta selles sibul ja karripulber kiiresti läbi. Lisa potti.
Kalla juurde vesi ja puljongikontsentraat. Maitsesta hakitud tšilli ja riivitud apelsinikoorega. Hauta kaane all umbes pool tundi.
Sega hele kastmepulber vastavalt juhendile vähese veega ja lisa potti koos tükeldatud ananassikonservi, mangokuubikute ja apelsinisektoritega. Hauta veel 10 minutit.
Serveeri keedetud riisi ja salatiga.
Soome K-Marketi retsept (Mangobroileri à la Karibia)
Kariibipärane mangokana