Lõika tomatid viiludeks. Nirista laia panni või poti põhja veidi oliiviõli, siis lao sinna kiht tomateid. Tomatitele kiht hakitud paprikat-küüslauku ja koriandrit, maitsesta soola-pipraga.
Veereta kalafileetükke maitseainete segus, siis tõsta potti köögiviljakihile. Peale tõsta ülejäänud tomatid, paprika, küüslauk ja koriander, maitsesta soola-pipraga. (Kui Sul on kitsas pott, siis pead kihte võib-olla rohkem tegema).
Kata pann või pott kaanega ning kuumuta pliidil esmalt tugeval ja hiljem nõrgemal kuumusel umbes 15-20 minutit, kuni kala on küps ja köögiviljad mõnusalt haudunud.
Tomatiga hautatud valge kala
Maroko- ja Iisraeli-hõnguline kalaroog. Kõige paremini sobiks tursk, ent haug, avhen, siig või külmutatud tilaapia, paltus.