Bulgogi on korea veiseliha wok. Nn "seltskonnaroog", kus õhukesed lihaviilud ja tükeldatud aedviljad küpsetatakse valmis söömaaja käigus otse laual. Bulgogi retsepti võtsid korealased üle Mongooliast.
Lõika veiseliha õhukesteks viiludeks ja need omakorda tükkideks. Sega marinaadiained omavahel, vala lihale ja lase külmkapis vähemalt 3 tundi maitsestuda.
Lõika aedviljad ja tofu õhukesteks viiludeks, pane koos liha ja tofutükkidega wokile või lauagrillile küpsema.
Enne söömist kasta liha- ja aedviljaviilud yangnyum kanjang ehk spetsiaalsesse bulgogikastmesse, kõrvale paku keedetud riisi.
Veiseliha bulgogi
Bulgogi on korea veiseliha wok. Nn "seltskonnaroog", kus õhukesed lihaviilud ja tükeldatud aedviljad küpsetatakse valmis söömaaja käigus otse laual. Bulgogi retsepti võtsid korealased üle Mongooliast.