Kreooli hakkliha-aedviljasupp

Kogus
viiele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g peekonit

200 g veisehakkliha

2 punast sibulat

4 porgandit (250 g)

1 punane paprika

7 dl vett

0.75 dl kontsentreeritud tomatipastat

purustatud musta pipart

1 tl soola

Cayenne'i pipart

500 g purk konservitud maisitõlvikut

värsket koriandrit

Valmistamine

Lõika peekon ribadeks, koori sibulad ja porgandid ja lõika sektoriteks ja seibideks. Tükelda paprika ja lõika maisitõlvikud paar cm paksusteks juppideks.

Pruunista peekon suure poti põhjas, nii et neist rasva eraldub. Lisa hakkliha ja pruunista peekonirasvas. Lisa sibul, porgand ja paprika, sega. Lisa vesi ja maitsesta tomatipasta, pipra, soola ja Cayenne'ga. Keeda tasasel tulel umbes 10 minutit.

Lisa maisitõlvikuviilud ja hakitud koriander. Kuumuta läbi, vajadusel maitsesta ja serveeri nisuleivaga.

Loe veel:


Soome K-Marketi retsept (Kreolilainen jauheliha-vihanneskeitto)

LISA KOMMENTAAR