Singapuri tšilliveis nuudlitega

Vokitud veise välisfilee munanuudlitega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g munanuudleid

350 g veise välisfileed õhukeste ribadena

2 sl õli

1 väike porru viiludena

1-2 erivärvilist paprikat ribadena

1 tl riivitud värsket ingverijuurt

1 purustatud küüslauguküüs

2 sl heledat sojakastet

4-6 sl magusat tai tšillikastet

0.5 laimi mahl

1 sl seesamiõli või 2 sl seesamiseemneid

Valmistamine

Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele, nõruta kuivaks ja loputa külma veega.

Kuumuta vokkpannil õli ja pruunista lihatükke paar minutit. Lisa aedviljad, ingver ja küüslauk, prae 3-4 minutit pidevalt segades. Maitsesta soja- ja tšillikastme ja laimimahlaga.

Lisa nuudlid ja tilk seesamiõli või seesamiseemned. Kuumuta pidevalt segades.

Loe veel:

Soome koka Alex Nurmi retsept

LISA KOMMENTAAR