Okassiga

Maitsev ja dekoratiivne viis suupistete serveerimiseks näljastele väikestele pidulistele.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 arbuus

"Okaste" otsa:

tükeldatud ananassi

viinamarju

maasikaid

aprikoose või virsikuid

tükeldatud pirni

kultuurmustikaid või söödava kuslapuu marju

Soovi korral lisaks:

juustu

Prosciutto sinki

Valmistamine

Lõika arbuus pooleks. Aseta üks pool alusele, koor üleval pool. Koori teine arbuusipoolik, viiluta ja ning lõika saadud viiludest meelepäraseid kujundeid (kasuta pisikesi piparkoogivorme).

Võta peenikesed grillvardad, lüki varraste otsa vaheldumisi marju, puuvilju (lõika suupärasteks tükkideks), arbuusikujuneid ja juustukuubikuid ning singiviile. Torka vardad alusele asetatud arbuusipooliku kooresse, nii et vardad moodustaksid "okassea okkad".

Loe veel:

Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 18.02.2011 09:21

Mina panin kahte erinevat juustu, ananassi, melonit ja viinamarju.

Kaare
postitatud 19.06.2019 07:54

Kaunistab lauda ja meeldib lastele :)

Merx
postitatud 23.09.2019 12:28

OOo, nunnu!