Sega vürtsikastme ained omavahel. Lõika veisefilee umbes 1 cm paksusteks ribadeks ja sega vürtsikastmega. Lase senikaua maitsestuda, kuni aedvilju tükeldad.
Lõika kooritud ja poolitatud sibul viiludeks, minisparglid pooleks. Lõika porru ja paprika ribadeks.
Kuumuta wok-pannil õli ja pruunista selles nõrutatud liharibad kahes jaos. Lisa vürtsikaste, sega ja tõsta koos lihaga pannilt ära.
Kuumuta õlis sibul, sparglid ja paprika. Kalla liharibad koos vürtsikastmega uuesti pannile. Lisa tilk vett ja austrikastet. Hauta aeg-ajalt segades umbes 10 minutit, kuni liha ja aedviljad on küpsed.
Serveeri keedetud riisiga.
Soome K-Marketi retsept (Tiibetin härkää), pildi tegi COUSINELLA.
Tiibeti veiselihavokk
Vokitud veiseliharoog erinevate köögiviljadega.