Kuuba sealiha-banaanihautis

Banaani lisamine hautatud sealihale annab sellele roale Kuuba meki.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

350 g kuubikuteks lõigatud seafileed

3 sl nisujahu

2 sl õli

1 hakitud sibul

0.5 hakitud rohelist paprikat

1 hakitud väikest roheline tšilli

2 hakitud küüslauguküünt

0.25 tl jahvatatud vürtsköömneid

1.25 dl õunamahla või valget veini

1 hakitud tomatit

4 dl kanapuljongit

1 hakitud banaan

hakitud koriandrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Veereta sealihatükke jahus. Kuumuta potis õli tuliseks, lisa sealihatükid ning pruunista need ümberringi (u 3-4 minutit).
Lisa tükeldatud sibul, küüslauk, tšilli ja paprika ning prae pidevalt segades 3 minutit, kuni sibul on kergelt klaasjas. Prae seejärel veel 2 minutit.
Lisa vürtsköömned, vein, tomat ja puljong. Sega hoolega ja kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ning hauta tasasel tulel ilma kaaneta 15 minutit.
Lisa banaanid ning hauta veel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri keedetud riisiga.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Food Networki lehelt (Cuban Pork and Banana Stew). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 20.10.2009 22:09

Ootasime suurt maitseelamust, aga ei saanud. Ütleme, et oli hea.