Lõhekotletid mangosalsaga

Serveeri praetud lõhekotlette röstitud burgerikukli vahel koos mangosalsa ja salatiga.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g nahata lõhefileed

2 jalapeño't või kollast paprikat

1 tl soola

1 laimi mahl ja riivitud koor

1 sl kartulitärklist

2 dl maitsestamata jogurtit

1 mango

1 talisibul

Valmistamine

Haki lõhefilee peeneks. Haki tšillid või paprikad pisikesteks kuubikuteks. Sega pooled tšilli- või paprikakuubikutest lõhega, lisa sool, laimikoor, jahu ja 0,5 dl jogurtist. Vormi hakkmassist 4 suurt kotletti.

Prae lõhekotlette võis mõlemalt poolt 2 minutit.

Koori mango, eemalda seeme ja haki viljaliha kuubikuteks. Peenesta sibul. Sega mango, sibul, laimimahl ja ülejäänud paprikakuubikud.

Rootsi ARLA retsept (Laxburgare med mangosalsa). Pildi tegi VIKE.

LISA KOMMENTAAR

Vike
postitatud 24.07.2012 23:21

Sõime neid selliste parajate burgeritena. Ma sain sellest kogusest veidi rohkem kotlette, sest lihtsalt mu kuklite peale poleks suuremad sobinud.