Kannelloonid tuunikala-kodujuustu täidisega

Tuunikala-kodujuustuseguga täidetud suured pastatorud.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

16 lasanjeplaati või cannelloni pastatoru

2 karpi õliga tuunikalakonservi

1 porru

3 küüslauguküünt

4 sl nisujahu

4 dl piima

0.5 tl musta pipart

1 tl kuivatatud basiilikut

300 g kodujuustu

150 g riivitud juustu

Peale:

3 tomatit

50 g riivitud juustu

Valmistamine

Nirista tuunikalakonservi õli pannile ning kuumuta selles hakitud porrut ja küüslauku. Lisa jahu ja prae mõni minut.

Lisa vähehaaval piim ja kuumuta pidevalt segades paksenemiseni. Maitsesta pipra ja basiilikuga. Sega juurde tuunikalatükid, kodu- ja riivjuust.

Keeda lasanjeplaadid soolaga maitsestatud vees pehmeks - lisa vette veidi õli ja sega plaate, et nad kokku ei kleepuks.

Tõsta veidi jahutatud lasanjeplaatidele täidist ja keera rulli.

Aseta rullid võitatud ahjuvormi. Puista üle hakitud tomati ja riivjuustuga. Küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit.

Serveeri värske salatiga.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri (Oktoober 2003), siin veidi muudetud. Pildi tegi LIISI.

LISA KOMMENTAAR

Liisi107
postitatud 14.03.2010 22:26

Head, kuid ei midagi üllatavat. Pigem lihtsalt valmistatav argiroog.