Hakkbiifsteek suitsuliha ja praemunaga

1990ndate hitt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kodust hakkliha

140 g kuumsuitsupeekonit

1 sibul

1 muna

soola ja musta pipart

3 sl kartulitärklist või maisitärklist

praadimiseks õli

Serveerimiseks:

4 muna

Valmistamine

Koori sibul ja haki peeneks. Lõika peekon väikesteks tükkideks. Sega sibul, peekon ja muna hakklihaga hoolikalt läbi. Maitsesta tainas soola ja pipraga ning lõpuks sega hulka kartulitärklis.

Vormi tainast neli ovaalset hakkpihvi ja prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta kaanega ahjupotti ja hoia seni kuumas ahjus, kuni mune praed.

Serveerides tõsta igale hakkbiifsteegile peale praetud muna.

Retsept: Tiina Lebane, veidi mugandatud

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 24.03.2024 15:10

Sööjad mõmisesid :) Täielik retrolaks :)