Kreeka hakklihapallid (feta ja oliividega)

Feta ja oliividega maitsestatud hakklihapallid on heaks vahelduseks tavalistele lihapallidele. Sobivad hästi suupistelauale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

100 g fetajuustu

3-4 sl musti oliive

400 g veisehakkliha

purustatud musta pipart

3 purustatud küüslauguküünt

1 tl kuivatatut tüümiani või punet

1 muna

Valmistamine

Murenda feta juust ja haki oliivid peeneks. Sega kõik ained ühtlaseks. Maitsesta. Vormi niiskete kätega väikesed lihapallid.

Küpseta pallikesi 225kraadises ahjus ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberil umbes 15-20 minutit.

Serveeri nt kreeka ürdikartulitega.

Loe veel:

Pildi tegi Liina Vahter

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 10.11.2013 18:17

Kuna tegin kalkunihakklihast ja lisasin pisut ka vees leotatud saia, tuli tainas liiga vedel, et palle vormida. Tegin siis vormis pikkpoissi. Tuli üsna mittemidagiütlev. Teinekord proovin ikka veiselihaga, usun, et pallidena on head.

Vernanda
postitatud 19.03.2017 17:23

huvitav ja omapärane, kuigi nad Ateenas teevad midagi muud nendega;) - ma ei tea, et kas see on sealiha, mis mul ka kogemata sisse läks...