Kuuseriisikasõrnikud

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sibul

0,5 sl võid

300 g kuuseriisikaid

500 g kohupiima

2 munakollast

1 dl nisujahu

soola

1 sl suhkrut

hakitud värsket peterselli

paneerimiseks jahu

praadimiseks õli

serveerimiseks hapukoort

Valmistamine

Haki sibul ja hauta 5-6 minutit võis. Lisa tükeldatud seened ja prae 2-3 minutit. Sega kohupiima hulka munakollased, jahu, suhkur ja sool. Sega hulka sibul ja seened ning hakitud petersell.

Vormi segust pallid ja suru need lamedateks pätsideks. Paneeri jahus ja prae õlis 3-5 minutit kummaltki poolt. 

Serveeri hapukoorega. 

Retsept on Katrin Pressi, Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust "Seened potti, pannile ja purki" (Ajakirjade Kirjastus, 2013)

LISA KOMMENTAAR